ERZURUM / YAKUTİYE - Şükrüpaşa Ortaokulu

Maksut POLAT - Müdür Yardımcısı

1963 yılında Erzurum Oltu Ballıca Köyünde doğdu. 1983 yılında Erzurum İmamhatip Lisesinden Mezun oldu 1987 Yılında Erzurum K.K.Eğitim Fakültesi Biyoloji Öğretmenliğini bitirdi. Eylül 1988 yılında Bingöl İli Solhan İlçesi Solhan Lisesinde ilk görevine başladı. 1990 1995 yılları arası Solhan Teknik Lise ve End.Meslek Lisesinde Vekaleten Kurucu Müdürlük yaptı. 1995 1999 yılları arası Düzce Fatih İÖO. ve Düzce Teknik Lise ve End. Meslek lisesinde çalıştı. Eylül 1999 yılında Erzuruma gelerek Güzelova İÖO, KK End. Meslisesi,Kocatepe İÖO, Erzurumlu Emrah İÖO, Haşim İşcan Ortaokulu ve Şükrüpaşa Ortaokulunda görev yaptı. Erzurumlu Emrah OO ve Haşim İşcan Ortaokulunda  idareci olarak çalıştı.Şu anda Erzurum Yakutiye Şükrüpaşa Ortaokulunda  aktif  olarak görev yapmaktadır.